Onurr

Yılmaz Buğra Alpay CHP’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Yılmaz Buğra Alpay CHP’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Didim Belediyesinde görev yapmakta olan genç, Yılmaz Buğra Alpay CHP’den Aydın Millet vekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Alpay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

“Güne 6 yıldır görev yaptığım Didim Belediyesi'nde başladım. CHP Aydın milletvekili A. Adaylığı başvurusunda bulunmak üzere izin ve helallik istediğim başta başkanımız Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve değerli mesai arkadaşlarıma samimi destekleri için çok teşekkür ederim.

Ardından Didim İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettim. Parti binamızda desteklerini ileten ilçe başkanımız Nurettin Koçak kadın kolu başkanımız Gülru Pere Uzman, ilçe yöneticimiz Serap Arıoğul o an ilçe dışında bulunan gençlik kolu başkanımız Süleyman Çulha  nezdinde partimizin değerli üyeleri, kadınları ve gençlerine yürekten teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde Aydın İl Başkanlığı'nı ve ardından bir aksilik olmaması durumunda resmi başvuruyu yapmak üzere 17 Mart günü parti Genel Merkezimizi ziyaret edeceğim. Desteklerinizi bekliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Hüraydın Haber Merkezi