Onurr

SULTANHİSAR EMNİYETİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

SULTANHİSAR EMNİYETİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Aydın'ın Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliğine bağlı polis ekipleri birçok hırsızlık olaylarına karışan 3 azılı hırsızı film gibi operasyonla kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldılar. 3 hırsız sorgulama sonrasında Nazilli Adliyesine getirilerek çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak Ceza evine gönderildiler.

Olay, 23 Nisan Cumartesi günü gece saatlerinde meydana geldi. Sultanhisar ilçesinin kırsal Atça mahallesinde 2 ayrı ikametin bahçesinden motosiklet ve yine 2 ayrı ikamet içerisinde ayakkabı çalındı. Yapılan 4 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili Sultanhisar ilçe Emniyet amirliğine bağlı Asayiş polis ekipleri, tüm kırsal Atça Mahallesini tarayarak belirli noktalardan alınan birçok kamera kayıtlarını incelediler.

 

 

Polis ekiplerince yapılan araştırmalar da hırsızlık yapan şahısların birçok hırsızlık olaylarına karışan Samet Topal (27), birçok hırsızlık kaydı bulunan Tahsin Toparlak (29) ve yine birçok hırsızlık ve uyuşturucudan kaydı bulunan Mustafa Gorga (26) oldukları tespit edildi.

Şahısların Nazilli de bir adreste bulundukları ihbarı üzerine adrese yapılan operasyonda Samet Topal (27) ve Tahsin Toparlak (29) çaldıkları ayakkabılarla yakalanarak gözaltına alındı. Mustafa Gorga’nın da (26) bulunduğu yerde belirlendi. 3 kafadar hırsızlar polis ekiplerini fark edince kaçmaya başladılar. Yaşanan kovalamaca sonucunda Mustafa Gorga (26) motosikleti ile yakalandı. M.G’nin yapılan üst aramasında 3 gram eroin ve 2 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalınan ikinci motosiklet ise Atça ovasında terk edilmiş olarak bulundu. Çaldıkları malzemelerle yakalanan 3 şahıs Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliğinde yapılan sorgulamaları sonrasında hazırlanan evrakları ile birlikte C. Başsavcılığına sevk edildi. Çalınan motosiklet ve ayakkabılar Sultanhisar ilçe emniyet amirliği tarafından sahiplerine teslim edildi.

 

 

C. Başsavcılığınca Mahkemeye sevk edilen 3 şahıs akşam saatlerinde tutuklanarak Ceza evine gönderildiler.

Sultanhisar ilçesinde yaşayan vatandaşlar ve Hırsızlığa uğrayan şahıslar Emniyet personellerine teşekkür ederek memnuniyetlerini de sosyal medya hesaplarında (kendi şivelerince) teşekkür ederek gösterdiler.

HÜRAYDIN – Bahattin Albayrak