Onurr

NAZİLLİDE SİTE HIRSIZLIĞI YAPAN KİŞİLER YAKALANDI

NAZİLLİDE SİTE HIRSIZLIĞI YAPAN KİŞİLER

YAKALANDI

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir siteye giren 2 hırsız, apartmanın lobisinde bulunan iki televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Nazilli’de hırsızların rahat tavırları güvenlik kamerasına yansıdı

Hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan rahat tavırları ise gözlerden kaçmadı.

Olay, Nazilli’ye bağlı Yıldıztepe Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece yarısı lüks apartmana gelen yüzü maskeli iki hırsız, etrafta kimsenin olup olmadığı kontrol ettikten sonra apartmanın içinde bulunan lobi tarafına girdi. Hırsızlar, A ve B bloktan oluşan sitede bulunan iki televizyonu duvardaki askı aparatından çıkararak geldikleri araçlarına koyup kayıplara karıştılar.

 

 

Televizyonların yerinde olmadığını fark eden site sakinleri durumu hemen polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundular. Polis ekipleri olay yerine gelerek sitenin güvenlik kamerasını inceleyerek iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Son günlerde aynı bölgede çok sayıda hırsızlık olaylarının meydana geldiğini belirten site sakinleri, tedirginlik yaşadıklarını belirttiler.

Polis ekiplerince incelenen kamera görüntülerindeki, hırsızların lobiye girerken ve televizyonları çalarken rahat tavırları dikkatlerden kaçmadığı görüldü.

HÜRAYDIN GAZETESİ - Bahattin Albayrak