Onurr

NAZİLLİDE BİR EVDEN 75 BİN DOLAR ÇALINDI

NAZİLLİDE BİR EVDEN 75 BİN DOLAR ÇALINDI

Nazilli ilçesinde kırsal Ketendere Mahallesinde bulunan bir evden 75 bin dolar para çalındı. Nazilli ilçesinde bir evden 75 bin dolar çalan şahıs, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda yakalandı. Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan şüpheli M.G. isimli şahıs sorgulaması sonucunda Nazilli Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece hırsızlık suçundan tutuklandı.

Nazilli’nin kırsal Ketendere Mahallesinde ikamet eden M.E. isimli şahsın evinden 75 bin dolar paranın çalınması üzerine çalınan parasının bulunması için jandarma ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi.

Aldıkları hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattılar.

Nazilli’nin kırsal Ketendere Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak çalışma başlatan Nazilli ilçe Jandarma Suç Araştırma Timi ve Asayiş ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda şüphelinin M.G olduğu belirlendi.

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda M.G. isimli şahıs evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıs sorgulama sonrasında sevkinin sağlandığı Nazilli Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece hırsızlık suçundan tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine gönderildi.

HÜRAYDIN GAZETESİ - Bahattin Albatrak