Onurr

NAZİLLİ EMNİYETİ ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ TRAFİK EĞİTİMİ VERECEK

NAZİLLİ EMNİYETİ ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ TRAFİK

EĞİTİMİ VERECEK

Aydın’ın Nazilli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Güvenli Trafik Eğitimi Projesi kapsamında tüm öğrencilere Trafik kuralları öğretilip, trafik bilinci yerleştirilecek.

Nazilli ilçesinde kazaların önüne geçmek ve trafik bilinci oluşturmak için kollar sıvandı. 

 

 

İki kurum arasında imzalanan proje ile Nazilli İlçesinde Resmi ve özel tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine, trafikte uyulması gereken davranışların neler olacağının öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilere kazandırılması amaçlanıyor.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü ile oluşturulacak olan takvim kapsamında (1 Ekim 2022 – 9 Haziran 2023) tarihleri arasında, Sümer Parkta bulunan Trafik eğitim alanında tüm öğrencilere Trafik Davranışı eğitimi verilecek.

İki kurum arasında oluşturulan komisyon tarafından tüm planlamaların yapılarak Trafik Kurallarının ve Trafikte uygulanması gereken davranış kurallarının neler olacağı öğretilecek.

HÜRAYDIN GAZETESİ - BAHATTİN ALBAYRAK