Onurr

NAZİLLİ ELEDİYESPORDA TEKNİK DREKTÖR TANER ÖCAL SÖZLEŞME İMZALADI

NAZİLLİ ELEDİYESPORDA TEKNİK DREKTÖR

TANER ÖCAL SÖZLEŞME İMZALADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktör Taner Öcal ile Deplasman oynanan Isparta 32 spor karşılaşması sonrasında anlaşmaya vararak bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. 

Siyah beyazlıların deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Isparta 32 Spor müsabakasını tribünden takip eden Taner Öcal ile maç sonunda yönetim bir araya geldi. Tecrübeli teknik adam ile karşılaşmanın ardından Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kulüp Başkan Adayı Ünal Önal ile tüm detayları görüştü. Her iki tarafta karşılıklı olarak anlaşmaya vardılar.

 

 

Nazilli Belediyespor , 60 yaşındaki teknik direktör ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Taner Öcal bugün itibarı ile takımın başına geçip Çarşamba günü oynanacak Amed Sportif maçına siyah beyazlıları hazırlayacağı öğrenildi.

Nazilli Belediyespor kulübünden yapılan basın açıklamasında, “Nazilli Belediyepsor profesyonel futbol takımımız Teknik direktörlük için Taner Öcal ile 1,5 yıllık anlaşma sağlanmış olup camiamıza ve Teknik Direktörümüz Taner Öcal’a hayırlı olmasını dileriz” denildi.

1962 Mardin doğumlu Taner Öcal Etimesgut Belediyespor’da teknik direktörlük kariyerine başladı. Hacettepespor, Ankargücü, Kahramanmaraş Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, Diyarbekirspor, Karabükspor, Kırşehirspor, Nevşehir Belediyespor gibi ekiplerde görev yapan Öcal, Etimesgut Belediyespor’u 3. Ligden 2. Lige çıkarttı. UEFA pro lisansa sahip teknik direktör Taner Öcal eğitimci kişiliği ile tanınıyor.

HÜRAYDIN GAZETESİ/ Bahattin Albayrak