Onurr

Nazilli Belediye Meclis Toplantısında Belediyeye Ait 7 Adet Gayrimenkulün Satılması Karara Bağlandı

Nazilli Belediye Meclis Toplantısında Belediyeye Ait 7 Adet Gayrimenkulün Satılması Karara Bağlandı

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Nazilli Belediye Meclisinin Temmuz ayı toplantısında Belediye’ye ait 7 adet gayrimenkulün satılması görüşüldü ve gayrimenkullerin satılması karara bağlandı.

Nazilli Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında oy çokluğuyla İnci Yaşam’daki Nazilli Belediyesine ait 7 gayrimenkulün satılmasına karar verildi.

Nazilli Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Başkalığında gerçekleştirildi. Meclis toplantı salonunda yapılan oturumda 2 gündem maddesi görüşüldü.

İki gündem maddesinin görüşüldüğü Nazilli Belediye Meclis toplantısında 2023 yılı gider bütçesinde ödeneği yetmeyen ve tertibi açılmayan kalemler için ek ödenek verilmesi komisyonda görüşüldükten sonra ikinci oturumda oy birliğiyle kabul edildi.

İkinci madde olan İnci Yaşam Projesi’ndeki Nazilli Belediyesine ait 7 adet bağımsız bölümün satışı teklifi ise ilk oturumda oy çokluğuyla kabul edildi.

İnci Yaşam Maddesi oylanırken Bülent Sayar gibi bazı AK Partili meclis üyelerin olumsuz yada çekimser oy kullandıkları görüldü.

HÜR AYDIN GAZETESİ - BAHATTİN ALBAYRAK