Onurr

Nazilli Belediye Başkanı Özcan Kaza Yaptı

Nazilli Belediye Başkanı Özcan Kaza Yaptı

AYDIN’ın Nazilli ilçe Belediye Başkanı ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giderken Afyonkarahisar’da kaza geçirdi. Tek yönlü olarak meydana gelen trafik kazasında Başkan Özcan ölümden döndü. Şans eseri maddi hasarla atlatılan trafik kazasında Başkan Özcan’ın Sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, Afyonkarahisar- Ankara karayolu Emirdağ ilçesi Ümraniye kavşağı yakınlarında sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere gece saatlerinde Nazilli’den Ankara’ya doğru yola çıkan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ali Rıza Kara yönetimindeki 09 CCT 08 resmi plakalı araçla, sabah saatlerinde Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Ümraniye kavşağında tek yönlü olarak trafik kazası geçirdi.

09 CC T08 resmi plakalı resmi araç belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüje girdi. Aracın içerisinde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte 3 kişi daha olduğu öğrenildi. Yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, meydana gelen trafik kazasında maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen kaza haberinin Nazilli’de duyulması ile birlikte ilçede büyük bir üzüntü yarattığı öğrenildi.

Öte yandan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve araç içerisinde bulunan diğer 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve kazayı yara almadan atlattıkları bilgisine ulaşıldı.

HÜRAYDIN GAZETESİ - BAHATTİN ALBAYRAK