Onurr

NARKO POLİS EKİPLERİNCE UYUŞTURUCU OPERASYONU

NARKO POLİS EKİPLERİNCE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ‘NARKO’ Polis ekipleri uyuşturucu operasyonu düzenlediler. Düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı ve Çıkarıldıkları Mahkemece tutuklandılar. Düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Nazilli ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. NARKO Polis ekipleri dün akşam saatlerinde Nazilli Yeni Sanayi Mahallesinde uyuşturucu Madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlediler. Polis ekipleri uyuşturucu madde satışı yapan Sema.D (29) ve Tayfun T. (22)  isimli şahısları takibe aldı.  Dün Akşam saatlerinde operasyon düğmesine basan NARKO Polis ekipler 2 şahsın kullandığı 3 Ev ve 1 otomobil içerisinde adli arama yaptılar.

 

 

Yapılan aramalar sonucunda şahısların evlerinde ve üzerlerinde 75 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sema. D. (29) ve Tayfun T. (22)  isimli iki zehir taciri polis ekiplerince yapılan sorgulamaları sonucunda bugün sevk edildikleri Adliyede çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

HÜRAYDIN GAZETESİ - Bahattin Albayrak,