Onurr

MİNİK VOLEYBOLCULAR DİDİMDE YARIŞIYOR

MİNİK VOLEYBOLCULAR DİDİMDE YARIŞIYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Midi Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 3 gün boyunca Didim’de oynanacak. 9 Nisan Pazar günü ise en iyi ikinci takımla belli olacak.

Midi Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları Didim’de başladı. 5 İl’den 5 Takımın katıldığı müsabakalar Didim spor salonunda oynanmaya başlandı.  3 gün sürecek müsabakalara Aydın, İzmir, Denizli, Muğla ve Manisa’dan 5 takım katılıyor. Didim spor salonunda ilk iki gün 4 maç son gün ise iki maç oynanacak. Maçları Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu da takip ediyor.

 

 

Müsabakalarla ilgili bilgiler veren Voleybol Aydın İl temsilcisi Ali Köylüoğlu ise 5 il’den 5 takımın mücadele ettiğini kaydederek “Her takım 14 sporcu ve 2 antrenör ile katıldı. 80 kişilik kafile var ama velilerde maçları takip ediyor. 3 gün sürecek maçlar sonunda grupta en iyi iki takım Türkiye şampiyonasına katılacak. Tüm ülke genelinde belli bölgelerde maçlar başladı. Bu anlamda Didim’de bu organizasyonu yaptık. Voleybola ilgi güzel; Aydın’da bir takımımızda müsabakalarda yer alıyor. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

HÜRAYDIN HABER/D. Temel Yurdaer