Onurr

KIZILAY KAN BAĞIŞINA NAZİLLİDE YOĞUN İLGİ

KIZILAY KAN BAĞIŞINA NAZİLLİDE YOĞUN İLGİ

 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) bağlı Atça ve Sultanhisar Meslek Yüksekokullarında Kızılay’a Kan Bağışı kampanyaları düzenlendi.

Atça ve Sultanhisar MYO öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği idari ve akademik personelin de katıldığı kan bağış kampanyalarında Kızılay yetkililerince öğrencilere Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri anlatılarak farkındalık yaratıldı.

 

 

Pandemi döneminde ülke genelinde kan stokları ile ilgili yaşanan sıkıntılara değinen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerini ve Pandemi döneminde ülke genelinde kan stokları ile ilgili yaşanan sıkıntılara değinerek kan bağışının önemine dikkat çekti.

Atça ve Sultanhisar MYO’da öğrenim gören öğrenciler ile idari ve Akademik personeller Kızılayın düzenlediği kan bağış kampanyalarına ilgi gösterdiler. Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri anlatılarak farkındalık yaratıldı.

HÜRAYDIN GAZETESİ/ Bahattin Albayrak