Onurr

KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

AYDIN’ın Karacasu ilçesinde gece saatlerinde yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen Ali Cabar (84) isimli yaşlı adama otomobil çarptı. Yaşlı adam sevkinin sağlandığı Nazilli Devlet Hastanede tedavi görmekte iken kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza, Karacasu ilçesinin dünyaca ünlü Afradisias antik kentinin bulunduğu bölgede bulunan kırsal Geyre Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. 
Edinilen bilgilere göre yolun karşısına ya geçmek için yola çıkan Ali Cabar’a (84), isimli yaşlı adam yolun karşısına geçmek isterken seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen Y.Ö. isimli şahıs çarptı. Yaralanan yaşlı adam olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesine gelerek tedavi altına alındı. 
Yaşlı adamın Nazilli Devlet Hastanesinde acil serviste tedavisi devam ederken kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan yaşlı adamın cenazesi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildiği, kaza ile ilgili soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi. HÜR AYDIN GAZETESİ - BAHATTİN ALBAYRAK