Onurr

İYİ PARTİ DİDİM'DE VATANDAŞIN TERCİHİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ DİDİM'DE

VATANDAŞIN TERCİHİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Didim İlçe yönetimi, Didimlinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün bir merkezde, pazar yerinde, mahallelerde vatandaşla birlikte olmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün Pazartesi pazar yerine girişte açtıkları stantta, İYİ Partinin vatandaşa vermek istediği hizmetleri aktarıyor, onlarla sohbet ediyor, üye olmak isteyen Didimlileri üye kayıtlarına alıyor.

 

 

Pazartesi pazarında halkla buluşma standında gün içerisinde 72 vatandaşın İYİ Parti saflarına katılarak üyeliklerini gerçekleştirdikleri gözlemlendi.

İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener;" Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sürekli Partimizin üye sayısı artmakta. Bir taraftan kongre hazırlık çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan Halkın yanına giderek Partimizi, Ülke için çalışmalarımızı anlattığımızda vatandaşlar daha çok yakınlaşmakta. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecektir. Halkımızın bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Türkiye'mize İYİ Gelecek." açıklamasında bulundu.

HÜRAYDIN HABER