Onurr

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL CHP DİDİM İLÇE BAŞKANLIĞINDA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL

CHP DİDİM İLÇE BAŞKANLIĞINDA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Didim İlçe Örgütünü ziyaret ederek Partililerle bir araya geldi.

Orhan Sarıbal'a ziyaretinde İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İl Sekreteri Okan Kılıç, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha eşlik etti. Oldukça yoğun katılımın olduğu toplantıya Belediye Başk. Yard. Yusuf deveci, Zeynel Şener, İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı.

 

 

Sarıbal Partililere hitabında Hükümeti eleştirerek, özetle, içerisinde bulunduğumuz ekonomik krizin, Halkın sefalete ve fakirliğe mahkum edilmesinin, Yolsuzluk, Talan, Yandaş kayırıcılığı, işsizlik, genç beyinlerin yurt dışına göçü, Hükümet Yöneticisi tek adamın Ülkeyi nasıl bir çıkmaza sürükleyerek, kendisinin ve akrabalarının ikballerinin, Ülke İkballerinin üstünde tutularak kendi geleceklari ve hatta torunlarının dahi zenginleştirilip halkı yoksulluğa götürdüklerini anlattı; Sarıbal;" Devleti Adalet ve Kalkınma Partisi değil Tek Adam Erdoğan  yöneterek Ülkeyi uçurumdan aşağı düşürerek Cumhuriyeti yok etmek çabası içerisinde. Fakat unuttukları bir şey var, Geliyor Gelmekte Olan" diyerek," halk herşeyi görmekte" dedi.

HÜRAYDIN GAZETESİ