Onurr

Fetöcüler Didim Emniyetinden Kaçamadı

Fetöcüler Didim Emniyetinden Kaçamadı

Didim’den yasa dışı yollardan tekneyle Yunan adalarına kaçmaya çalıştıkları tespit edilen FETÖ terör örgütüne mensup olduğu tespit edilen 8 kişiden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre;   FETÖ terör örgütüne mensup Olup  kamu görevlerinden ihraç edilen 8 fetöcü Didim’den yasa dışı yollarla tekneyle Ege Denizine açıldı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda 8 şahıs, tekneyle açıldıkları Didim açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı. 

Göz altına alınan 8 şüphelinden N.T, Ö.Ö, İ.S, Y.D, O.Ç, ve H.B.A’nın ihraç asker, B.İ’nin ihraç öğretmen ve M.O’nun da esnaf olduğu tespit edildi. 8 Fetöcünün öğretmenlik ihraç edilen B.İ’ya ait tekneyle açıldıkları tespit edilirken, teknede yapılan aramalarda ise farklı ülkelere ait sahte kimliklerde bulundu.

Karaya çıkartılan 8 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından Didim Adliyesinde mahkemeye çıkartıldı. 8 şüpheliden M.O ile N.T adli kontrol ile ev hapsi alırken, diğer 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.