Onurr

EFELER 09 SPOR PLAY-OFF DA

EFELER 09 SPOR PLAY-OFF DA

TFF 3. Lig ekiplerinden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off hattına girmeyi başardı. TFF. 3. Lig 3. Grup’ta son haftalarda çıkış yakalayan Efeler 09 SFK, kendi sahasında Play - Off hattında bulunan Bergamaspor FK’yı 2-0 mağlup ederek adını Play - Off hattına yazdırdı.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada aldığı üç puanla puanını 19’a çıkartıp 6’ncı sıraya yükselen Efeler, son 6 maçında elde ettiği 3 galibiyet 2 beraberlikle 11 puan toplayıp taraftarlarına ilerleyen haftalar için umut verdi. Ligin 14. Hafta mücadelesinde haftasonu 27 puanla lig ikincisi olan Çankaya FK’ya konuk olacak Yeşil Beyazlılar, bu maçtan galibiyet alarak Play - Off hattındaki konumunu sağlama almayı hedefliyor.

 

 

Teknik Direktör Veyis Kanber, ‘Hedefimize adım adım yaklaşıyoruz’

Zor bir maçtan kendi sahalarında üç puan aldıklarını belirten Teknik Direktör Veyis Kanber, “Bergamaspor ligin iyi ekiplerinden biri. Suyla kaplı sahada onlarla mücadele etmek kolay değil. Ancak oyuncularım karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi bir oyun ortaya koydular. Girdiğimiz çok net pozisyonlardan 2’sini gole çevirdik.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yarı ağır zemin oyunumuzu etkiledi. Ben tüm oyuncularımın mücadelesinden ve oynanan oyundan memnunum.

Aldığımız üç puanla hedeflediğimiz Play-Off hattına girdik. Önümüzdeki haftalarda puan ya da puanlar alarak çıkışımızı sürdüreceğiz. Daha yukarılara çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

HÜRAYDIN GAZETESİ - BAHATTİN ALBAYR