Onurr

DİDİMLİ BOKSÖRLER ALTIN MADALYAYA DOYMUYOR

DİDİMLİ BOKSÖRLER ALTIN MADALYAYA DOYMUYOR

Didimli Boksörler 3 Mayıs Çarşamba günü Aydında yaptıkları liseler arası yıldızlar boks şampiyonasında iki altın madalya ile Didim'e döndüler.

Başarılı çalışmaları ile Didim'in gururu olmaya devam eden boks takımının çalıştırıcısı Milli Boksör Dinçer Çankaya başarılarının tesadüf değil, çok çalışmak, azmetmek ve başarmak odaklı inanışla rinklere çıkmak olduğunu belirterek yaptığı açıklamada takımı adına da stemde bulundu.

Çankaya açıklamasında;"Didim'e spor tarihinde gelmeyen başarıları azimli ve inançlı çalışmalarımızla gururla getiriyoruz.  3 Mayıs 2023 tarihinde Aydın'da yapılan liseler arası yıldızlar il boks Şampiyonasında Didim’in boksörleri Muhammed Ronahi Çankaya 75 kiloda, ElaNur kesen 57 kiloda il birincisi olarak altın madalya kazandılar. Benim nezaretimde çalıştırılan bu sporcular Haziran ayında Türkiye şampiyonasında Aydın- Didim’i temsil edecekler .Çok çalışıyoruz,başaracağız dedik ve başarıyor, bunu da Didim'imize getirdiğimiz Madalyalarla gösteriyoruz.  Ancak bize maddi ve manevi destek vereceklerin hiç biri maalesef sözünde durmadı. Biz Avrupa’ya sporcu gönderiyoruz. Mahalle takımlarında oynayan küçük çocukları bile tebrik ediyoruz. Maalesef ki Didim'in imkanlarından faydalanarak spor yapanlar, bize bir tebrik mesajı bile göndermiyorlar. En büyük cevap, en büyük ders şampiyonluktur. Cesurlar ve dürüst olanlar kazanır. Bizler sporcularımızla birlikte yüreğimizi ortaya koyuyor Kazanıyoruz, Kazanacağız, Kazanmaya ve Didim'imizi gururlandırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HÜRAYDIN HABER / D. Temel Yurdaer