Onurr

DİDİMİN ALTIN MADALYALI BOKSÖRLERİ BAŞKAN ATABAYI ZİYARET ETTİ

DİDİMİN ALTIN MADALYALI BOKSÖRLERİ BAŞKAN ATABAYI ZİYARET ETTİ

Didim'i Madalya yağmuruna tutan boksörler, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Türkiye Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde çeşitli İllerde yapılan müsabakalarda Didim ve Aydın'ı gururlandıran boksörler, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret ederek spora ve sporculara verdiği destek için kendisine teşekkür ederek plaket verdiler.

Boks federasyonu tarafından Başkan Atabay için hazırlattırılan plaketi, Sporcuların hocası Milli boksör Dinçer Çankaya ve Yıldız erkekler takım kaptanı Muhammet Ronahi Çankaya ve Genç kadınlar takım kaptanı Aylin Şahin tarafından birlikte vererek teşekkür ettiler.

Başkan Atabay sporcuları tebrik ederek;" Almış olduğunuz madalyalar ve derecelerle Didim'imizi gururlandırdınız. Her zaman sporun ve sporcunun yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. İmkanlarımız dahilinde desteklerimiz sürecek. Başta Dinçer hoca olmak üzere tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını temenni ediyorum."  İfadelerini kullandı.

Daha sonra Didim Belediye Başkanı tarafından hazırlanan hediye çantaları kaptan sporculara ve hocaları Dinçer Çankaya'ya verildi.

HÜRAYDIN HABER