Onurr

Didim Belediyespor 3 Puanın sahibi oldu. Skor 4-0

Didim Belediyespor 3 Puanın sahibi oldu. Skor 4-0

Son dört haftadır yüzü gülmeyen Saygın Yapı Didim Belediyespor, kendi sahasında misafir ettiği Kızılcabölükspor’u 4-0 lık bir skorla uğurlarken kötü gidişede dur dedi.

BAL 9. Grup karşılaşmasında Saygın Yapı Didim Belediyespor kendi sahasında Kızılcabölükspor’u konuk etti. Mavi beyazlı ekip 4 haftalık kötü gidişata son vererek rakibini 4-0 mağlup etti.

Didim Atatütürk Stadında oynanan maça Didimli sporseverlerde büyük ilgi gösterirken, 90 dakika sonrasında beklenen galibiyet nihayet 4 hafta sonra geldi. 4-0

Güzel bir havada oynanan maça üstün oynayarak başlayan Saygın Yapı İnşaat Didim Belediyespor, kaptan Berkay Günay’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 Didim Belediyespor’un üstünlüğü ile  sona erdi.

İkinci yarının 89. Dakikasında Rıza Bulut attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maçın hakemi oyundaki duraklama dakikalarını 6 dakika olarak belirleyince maçın 90+3 dakikasında kaptan Berkay kendisinin ikinci takımının 3. golünü atarak skoru 3-0 yaptı. Rıza Bulut ise 90+6 da kendisinin ikinci takımın dördüncü golünü atarak maçın skorunu belirledi.

Haftalardır devam eden kötü gidiş 3 puanlık skorla sona erdi.

Saygın Yapı Didim Belediyespor 25 ARALIK-PAZAR günü Bornova Yeşilova spor la karşılaşacak