Onurr

Didim Belediye Başkan Aday Adayı Kabak’tan DİTUR’a ziyaret

Didim Belediye Başkan Aday Adayı Kabak’tan DİTUR’a ziyaret

AK Parti Didim Belediye Başkan Aday Adayı Kadri Kabak Didim Turizm Derneğini ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi aktarımında bulundu.

Kadri Kabak açıklamasında,

“Bugün Didim Turizm derneğini ziyaret ettik. Dernek yönetimi ile uzun bir toplantı yaparak Didim turizmini konuştuk. Didim turizminin sorunlarını ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Görüşmede, Didimin bir turizm kenti olduğunu, ancak çevredeki turizim kentlerine göre çok geride kaldığını, ancak Didimin turizmde hakkettiği yere hızlı bir şekilde gelmesi için projelerimizin olduğunu ve bu projeleri turizm sektöründeki aktörleri de dahil ederek ortak akılla hızlı bir şekilde hayata geçireceğimizi, bunun için gerekli alt yapımızın ve yatırım planlarımızın hazır olduğunu dile getirdik.

Seçilmemiz durumda da belediye bünyesinde bir turizm masası oluşturacağımızı bu alanda yapılacak planlama ve projelerde sektör temsilcilerin de görüşlerinin alınarak ortak akılla hareket edeceğimizi belirttik.

Yakın ilgi, alakaları ve sıcak karşılaması için yönetim kurulu başkanı Melih koyuncu ve ekibine çok  teşekkür ederiz.” İfadelerinde bulundu

Hüraydın Haber Merkezi