Onurr

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANMASI OLAN ŞAHISLAR JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Aydın Valiliği İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamalarda;

"Aydın İl J.K.lığınca, haklarında(10) yıl ve üzeri kesinleşmiş ceza kararı bulunan ve aranan şahısların yakalanması amacıyla oluşturulan JASAT ekiplerince yürütülen çalışmada;

Söke ilçesinde “ Haksız Yere Elde Bulundurulan Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık ve Basit Yaralama “suçlarından araması bulunan ve hakkında toplam (12) yıl (2) ay (20) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (R.Ç)isimli şahıs yakalanmıştır.

Söke ilçesinde “ Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaret ve Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması“ suçlarından araması bulunan ve hakkında toplam (10) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (B.K) isimli şahıs yakalanmıştır.

İncirliova ilçesinde “Çocuğun Cinsel İstismarı ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarından araması bulunan ve hakkında (11) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (T.B) isimli şahıs yakalanmıştır.

Nazilli ilçesinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarından araması bulunan ve hakkında (10) yıl (3) ay (12) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (A.Ö) isimli şahıs yakalanmıştır.

Efeler ilçesinde “Silahla Tehdit” suçlarından araması bulunan ve hakkında (11) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (H.A) isimli şahıs yakalanmıştır.

Kuşadası ilçesinde “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçlarından araması bulunan ve hakkında (14) yıl (7) ay (25) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (B.B) isimli şahıs yakalanmıştır.

Şahıslar, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır."denildi.

HÜRAYDIN HABER