Onurr

Çerçioğlu “Başkanımızı severiz ama Söke’yi daha çok severiz”

Çerçioğlu “Başkanımızı severiz ama Söke’yi daha çok severiz”

Söke’de yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kendisine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hakkında vasi talep edilmesine ilişkin yöneltilen soruya, “Biz başkanımızı severiz ama Söke’de yaşayan vatandaşlarımızı daha çok sever ve sayarız. Başkanın da gereğini yapacağını düşünüyorum” yanıtını verdi.

Söke’yi ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede hayata geçireceği otogar ve otopark yatırımları ile ilgili incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından Başkan Çerçioğlu, otogar ve otopark yatırımlarının yerel seçimlerden önce tamamlanarak, hizmete açılacağını açıkladı.

“BAŞKANIN DA GEREĞİNİ YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Yatırımlarla ilgili konuşan Çerçioğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. “Geçtiğimiz günlerde AK Parti’li belediye meclisi üyesi, Söke Belediye Başkanı hakkında vasi talebinde bulundu. Başkan, yaklaşık 1 yıldır belediye meclisi toplantılarına katılamıyor. Siz bu konuda bir değerlendirmede bulunmak ister misiniz?” sorusuna Başkan Çerçioğlu, “Tabi biz başkanımızı severiz ama Söke’de yaşayan vatandaşlarımızı daha çok sever ve sayarız. Başkanın da gereğini yapacağını düşünüyorum” yanıtını verdi. Öte yandan 2019 yerel seçimleri ile göreve gelen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in kalıtsal bir sağlık sorunu yaşadığı biliniyor.

Zeybek Haber