Onurr

BOZDOĞAN'DA KAMYONET ŞARAMPOLE YUVARLANDI

BOZDOĞAN'DA KAMYONET ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Bozdoğan ilçesi Olukbaşı Mahallesinde yaşanan trafik kazasında kamyonet şarampole uçtu. Kamyonet içerisinde sıkışan üç kişi araç içinden çıkartılarak olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk tedavileri yapılarak ambulanslar ile Nazilli Devlet Hastanesine sevkleri sağlandı. Kazanın gece saatlerinde meydana geldiği öğrenildi.

 

 

Muhammet Özel (57) yönetimindeki 50 ACC 909 plakalı kamyonet, seyir halinde iken kırsal Olukbaşı Mahallesi’nde yolun buzlanması nedeniyle kayarak direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazayı görenler durumu, sağlık, polis ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine bildirdi. Aldıkları ihbar üzerine kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, kamyonet içerisinde sıkışan sürücü Muhammer Özel (57) ve kamyonet içerisinde yolcu olarak bulunan Kadir Madran, (65) ve Mesut Peker,(57) kurtardılar. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi. 

HÜRAYDIN GAZETESİ / Bahattin Albayrak