Onurr

BAŞAKAN ATABAY AKBÜKTEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞAKAN ATABAY AKBÜKTEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Didim Belediye Başkanı Atabay, Akbük mahallesinde yol ve iyileştirme yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere Başkan Yard. Zeynel Şener ile birlikte akbüke gitti.

 

Yol yapım ve sahil düzenlemesi çalışmalarını yakından takip eden Başkan Atabay;" Akbük mahallemizde  yol çalışmaları devam etmekte, Sahil bandımız deniz kumu serilerek ve halkımızın denize rahat gire bilmeleri için yüzer iskelelerimiz yerleştiriliyor. Zübeyde hanım tesisimiz sahil bandı ve kafeteryası ile sezona hazırlanmakta. Daha güzel bir Akbük için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kanalizasyon yakın zamanda Didim arıtmaya bağlanarak Akbükün fosseptik sorunuda çözümlenmiş olacak. Kanalizasyon bağlantılarımız tamamlandıktan sonra mahalle araları yollar kilit taşlarla kaplanacak. Daha güzel bir Akbük için hizmetlerimiz devam ediyor." ifadelerinde bulundu.

Başkan Atabay Akbüklülerlede sohbet ederek isteklerini dinledi.  Atabay'a çalışmalarından memnun olduklarını dile getire n Akbüklüler kendisine teşekkür ettiler.

HÜRAYDIN HABER