Onurr

AYDIN ŞEHİR HASTANESİNDE İLK RESMİ TOPLANTI YAPILDI.

AYDIN ŞEHİR HASTANESİNDE İLK RESMİ TOPLANTI YAPILDI.

 

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında, 2022 yılında il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği ‘Aydın Şehir Hastanesi brifingi ve 2022 yılı Değerlendirme’ toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Şehir Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekimleri ile İlçe Sağlık Müdürleri katıldı.

 

 

Toplantı da Aydın’da devam eden sağlık yatırımları, sağlık hizmetlerinin vatandaşa daha kaliteli götürülebilmesi için yapılması gereken çalışmalar, 2022 yılında sunulan sağlık hizmetlerinin verileri ele alındı.

2023 yılı hedef ve planlarının gözden geçirildiği toplantı da vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin yükseltilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı.

Gerçekleştirilen Toplantı sonrasında Vali Hüseyin Aksoy;  İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz ile birlikte Efeler ilçesi Kuyulu Mahallesi’nde 140 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 1400 yatak kapasiteli Aydın Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalarla ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

HÜRAYDIN GAZETESİ - Bahattin Albayrak