Onurr

Aydın 7 Eylül Gençlik Spor Kadın Futbol Kulübü Başkanı Yılmaz'dan Küçüker’e ziyaret

Aydın 7 Eylül gençlik spor kadın futbol kulübünden Küçüker’e ziyaret

Aydın 7 Eylül gençlik spor kadın futbol kulübü, Başkanı Mustafa Yılmaz'dan, Belediye Didimspor Kadın Futbol Ekibi’ne Ziyaret. 7 eylül Gençlik Spor Kadın Futbol takımı başkanı Yılmaz Belediye Didimspor Kadın Futbol takımının akşam antrenmanında hazır bulunarak çalışmaları yerinde izledi.

 

 

Aydın 7 Eylül gençlik spor kadın futbol kulübü başkanı Mustafa Yılmaz ve ekibini ağırlayan kulüp  başkanı Murat Küçüker ile futbol şube sorumlusu Erdal Ermurat ev sahipliklerini üstlenirken ziyaretten de son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

 

 

Başkan Mustafa Yılmaz, Antrenör H.Hüseyin Sarıtaş ile birlikte bayan  sporculara yeni sezon da başarı dileklerinde bulunurken, Belediye Didim spor kadın futbol ekibinden iki sporcunun da transferi için Küçüker ve Yönetimindeki arkadaşlarına  teşekkür amacıyla ziyaret ettiklerini belirttiler.

Didim Belediyespor Başkanı Murat Küçüker'de ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken, “ bundan böylede her iki kulübün saha içindeki tatlı rekabeti ve saha dışında da birlikte sevgi yumağı olacağız kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.

HÜRAYDIN HABER MERKEZİ