Onurr

AY DIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI HALKIN GÜVEN VE ASAYİŞİNİ YAPTIĞI OPERASYON VE ÇALIŞMALARLA SAĞLIYOR

AY DIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI HALKIN GÜVEN VE ASAYİŞİNİ

YAPTIĞI OPERASYON VE ÇALIŞMALARLA SAĞLIYOR

Aydın İl Janfdarma Komutanlığı ve Bağlı İlçe Jandarma komutanlıklarınca çeşitli tarihlerde yapılan çalışmalarda suçlular ve şüphelilerle aranan şahıslar yakalanarak haklarında adli süreç başlatıldı.

Aydın İl Jandarma komutanlığından yapılan açıklamalarda;

BANKAMATİK HIRSIZI YAKALANDI

"Aydın ili Kuşadası İlçesi Güzelçamlı mahallesinde ikamet eden (1) şahsa ait banka hesabından rızası dışında (10.000) TL para kimliği belirsiz şahıs/şahıslarca bankamatikten çekilmiştir.

İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan geniş çaplı araştırma sonucu (1) şüpheli şahıs(10.000) TL para ile birlikte yakalanmıştır. Adli süreç devam etmektedir."

---------------

ARANMASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

"Aydın İl J.K.lığınca,aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmada;

Aydın ili Söke ilçesinde “Askeri Ceza Kanuna Muhalefet (3), Hırsızlık, Dolandırıcılık, Hizmet Nedeniyle görevi kötüye kullanma, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması”  (7) farklı suçtan aranan ve hakkında toplam (17) yıl (9) ay (10) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (Ç.Ö) isimli şahıs yakalanmıştır.

Şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır."

-----------

 

UYUŞTURUCU KULLANICISI YAKALANDI

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik faaliyette;

Aydın ili Sultanhisar ilçesi Kabaca Mahallesinde (1) şüpheli şahsın ikameti ve eklentilerinde yapılan aramada (180,5) gram kubar esrar, (10) adet kök kenevir ve (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir.  

Adli süreçleri devam etmektedir. "

HÜRAYDIN HABER