Onurr

ADÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ PROJELERİNE TÜBİTAK’TAN DESTEK

ADÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ PROJELERİNE TÜBİTAK’TAN DESTEK

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Alaattin Arıkan’ın danışmanlığında üç, Arş. Gör. Lütfi Budak’ın danışmanlığında bir proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Danışmanlıklarını Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı’ndan Arş. Gör. Dr. Alaattin Arıkan’ın yaptığı, yürütücülüğünü Hatice Nur Hamzaoğlu’nun üstlendiği, Telli Yıldız ve Dilara Acıer’in araştırmacı olarak yer aldığı “Dile Gelen Tarih” başlıklı proje, yürütücülüğünü Beyza Alper’in üstlendiği, Ayşenur Çağlar, Eslem Kumru ve Harun Çakmak’ın araştırmacı olarak yer aldığı “Hem Oynarım Hem Öğrenirim” başlıklı proje ve yürütücülüğünü Beyza Toprak’ın üstlendiği, Dilara Acıer ve Telli Yıldız’ın araştırmacı olarak yer aldığı “Disiplinlerarası Yaratıcı Drama Etkinliklerinin Öğrencilerin Sosyal Bilgiler ve Matematik Derslerine Yönelik Tutumlarına Etkisi” başlıklı toplam 3 proje,

Danışmanlığını Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı’ndan Arş. Gör. Lütfi Budak’ın yaptığı, yürütücülüğünü Telli Yıldız’ın üstlendiği, Emine Kübra Yıldırım ve Mehmet Şerif Akbaş'ın araştırmacı olarak yer aldığı “Türk Sinemasında Efelik/Zeybeklik Konulu Film/Belgeseller Üzerinden Ege Bölgesi'nin İdari, Kültürel ve Sosyo-Ekonomik Yapısı” başlıklı proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim elemanları ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HÜRAYDIN HABER