Onurr

4. Didim Bisiklet Festivali Sona Erdi

4. Didim Bisiklet Festivali Sona Erdi

Didim Be­le­di­ye­si ve Didim Po­se­di­on Bi­sik­let Spor Ku­lü­bü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen 4. Didim Bi­sik­let Fes­ti­va­li (BİFEST) sona erdi.

Bisiklet tutkunları ve izleyenleri 2 gün süren fes­ti­val kap­sa­mın­da Didim’in ta­ri­hi, tu­ris­tik ve ören yer­le­ri­ni pedallayarak  hem gezdiler hem eğlendiler.

Didim Belediyesi ve Didim Po­se­idon Bi­sik­let Ku­lü­bü birlikteliğinde  4. dü­zen­le­nen, Didim Bi­sik­let Fes­ti­va­li sona erdi.

Didim Tav­şan­bur­nu Orman kam­pın­da bir araya gelen bi­sik­let tut­kun­la­rı, Fes­ti­val kap­sa­mın­da Didim kent merkeziyle, Akbük , Milet Ören yeri, Be­le­di­ye se­ra­sı,  Ak­ye­ni­köy ve Akköy ma­hal­le­le­rin­i gezerek
belirlenen rota üzerinde pedal çevirdiler.

Ül­ke­nin fark­lı yer­le­rin­den gelerek 4. kez bi­ra­ra­ya gel­en topluluk, Didim’in tu­ris­tik, ta­ri­hi ve ören yer­le­ri­ni gez­dik­le­ri­ni ifade ederlerken. Fes­ti­va­le 120’in üze­rin­de zi­ya­ret­çi­nin ka­tıl­dı­ğı­ belirlendi.

Festival sonunda Didim Belediyesince  katılımcılara sertifikaları verilirken daha sonrada hatıra fotoğrafları için kamera karşısına geçildi.

Hüraydın Haber Merkezi